Vi vet vad en säljare söker, därför har vi sett till att utmärka oss inom löner och attraktiva tävlingar. Tillsammans med det erbjuder vi en kultur som utmärker både professionalism och gemenskap.

Nordic Operation Center grundades i visionen att stötta företag på den svenska marknaden.

Vår företagsvision har två rubriker, den anställde och våra samarbetspartners. 

Vi har valt att placera vårt kontor på ett av Sveriges mest attraktiva resmål, som också har 15 000 registrerade svenskar. Spanien erbjuder också många fördelar när det gäller rekrytering, arbetsförhållanden, och på många andra områden som är utmanade i Sverige. Spanien är mera kostnadseffektivt och ger oss flexiblare arbetsverktyg, som täcker upp Sverige´s utmaningar.

Visionen är att bygga ett andra hem till våra anställda. Vi tror på våra anställda mer än någonting och tillsammans med dem vill vi bygga mer än en arbetsplats. Vi vill bygga ett andra hem där vi kan utveckla både karriärvägs och personlig.

En plats där vi tillsammans uppnår våra mål samtidigt som vi har kul.

Vi arbetar idag med Sveriges största varumärken inom TV och mobil. Vi är idag den största återförsäljaren inom detta TV Bolag med extremt generösa provisioner och bonusar. Vi har bland de bästa försäljarna inom denna bransch där vi söker dem som eftersträvar att vara den bästa av dem bästa.

Inom mobilt jobbar vi med branschens mest uppskattade operatör, där huvudfokusen är mot kundens välmående. Vi tränar och utvecklar nya stjärnor med våra unika utbildningar och träningsmetoder. Är du i början på din resa och vill skapa dig ett nytt kapitel i ditt liv är detta den rätta arbetsplatsen för dig.