Hjälp oss, att hjälpa dig

Försäljning

Behöver du utöka din försäljning?
Klicka på ikonen för att läsa mer.

Kundtjänst

Behöver du utmana eller hantera din support?
Klicka på ikonen för att läsa mer.

Kontorshotell

Vill du sänka din personalomsättning?
Klicka på ikonen för att läsa mer.

Försäljning

Outbound & inbound Sales

Tillsammans med Nordic Operation Center kan företag växa och expandera sina kundbaser. Vi tar ansvar och ökar volymen av nya kunder. Vi har ett stort team som arbetar nära varandra för att nå lagens mål såväl som enskilda. Vi arbetar både med kortsiktiga och långsiktiga mål där vi ständigt rapporterar och visar live resultat från vår produktion.

Kvalitetsfilosofi, vi fokuserar på innovativ försäljning vilket innebär att vi säljer våra kunders produkter och tjänster på ett kvalitativt sätt. Den innovativa försäljningen vi levererar handlar alltid om effektivitet och kvalitativa högvolymer och för att uppnå kundens rykte och varumärke. Den innovativa försäljningen är vad vi gör och står för, och det har blivit en filosofi för Nordic Operation Center.

Vill du har mer information? kontakta oss nedan.

Kundservice

Vi erbjuder alla typer av kundservice

Vår tekniska plattform gör det möjligt för oss att hantera delar av eller hela er kundservice. Vår huvudsakliga styrka är kundservice i nära anslutning till försäljningen då vi har byggt en försäljningskultur ovan en kundservice. Vi är flexibla och anpassar våra system och servicenivåer för att passa dina behov. Kundservice hos oss kretsar kring att säkerställa att interaktioner är enkla, effektiva och trevliga. Förutom att kartlägga kundernas uppfattning analyserar vår sofistikerade metod för att mäta kundansträngning den faktiska utvecklingen av interaktioner och resor för att identifiera möjligheter att förbättra. Våra rådgivare har befogenhet att gå den extra milen för kunderna. Med skräddarsydda förslag och prompter som kommer igenom under varje interaktion är varje kundsamtal personlig, trevlig och sannolikt att driva förtal. Utöver vår tekniska lösning kring den inkommande besitter vårt team på en oersättlig kompetens inom denna faktorn.

Vill du har mer information? kontakta oss nedan.

Kontorshotell

Hyr dina säten

Vi erbjuder våra kunder flexibla kontorslösningar – välj den servicenivån som passar dig och ditt företag bäst.

Vi skräddarsyr alltid våra erbjudande efter våra kunders visioner.

Kontorshotell är något som ger våra kunder något speciellt till deras anställda. Vad vi klart och tydligt kan se är att våra kunders arbetsmiljö, trivsel men främst personalomsättning går åt helt rätt riktning. Deras personal blir då erbjuda att får jobba i utlandet och förlänga sommaren lite extra.

Vill du har mer information? kontakta oss nedan.